Recept
Tapenade-eieren

Ingrediënten
6 personen
• 75 g zwarte olijven, gehakt
• 40 g ansjovis
• 75 g kappertjes
• 40 ml olijfolie
• 6 hardgekookte eieren
Bereiding
Deze tapenade-eieren zullen een hit zijn op jouw brunch of borrel! Als je de eitjes iets van tevoren kookt kun je dit gerecht a-la-minute op tafel zetten.
1. Pureer olijven, ansjovis en kappertjes; voeg beetje bij beetje de olie en peper toe.
2. Mix de dooiers erdoor en vul de eiwithelften.
Bijgerecht
Borrel recepten
Borrelhapjes recepten
Budget recepten
Categorie
Dieetwensen
Gangen
Gelegenheid
Glutenvrije recepten
High tea recepten
Hollandse recepten
Italiaanse recepten
Keukens
Kinderrecepten
Lunchgerecht
Makkelijke recepten
Makkelijke recepten voor kinderen
Moederdag recepten
Overdag
Picknick recepten
Recept van de dag
Snelle recepten
Tapas recepten
Visrecepten
Voorgerecht
Vrijdag Visdag
Wat eten we vandaag?