Recept
Rundvlees met peper & sinaasappel

Ingrediënten
2 personen
• 3 el sojasaus
• 3 el oestersaus
• 2 tenen knoflook, gehakt
• 2 cm gember, gehakt
• 250 g biefstuk, in reepjes
• 1 el arachideolie
• sap van 1 sinaasappel
• 200 g bimi, in stukjes
• 1 rode en gele paprika, in dunne reepjes
• 4 lenteuitjes, in ringetjes
• peper, naar eigen smaak
Bereiding
Een stoer gerecht met rundvlees waar je niet lang voor in de keuken hoeft te staan! De rode peper en sinaasappel zorgen voor een verrassende smaakeffect.
1 Meng de sojasaus, oestersaus, knoflook en gember. Voeg het vlees toe en laat het 10 minuten marineren.
2 Verhit de olie in een pan op hoog vuur en bak het vlees 2 minuten, tot het bruin is maar niet gaar. Schep het op een bord.
3 Giet het sinaasappelsap bij de marinade. Bak de bimi en paprika 2 minuten. Voeg de ui toe en laat alles nog 1 minuutje bakken. Roer de marinade erdoor en wacht tot hij borrelt. Voeg het vlees toe, roer het erdoor en serveer.