Recept
Pappardelle met doperwten
Mmm, pasta! De doperwten geven een frisse smaak aan het gerecht en de pecorino maakt er een romig geheel van. Buon appetito!

Ingrediënten
4 personen
Bereiding
1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en houd een beetje van het kookvocht achter.
2. Blancheer intussen de doperwten en tuinbonen 2 minuten. Giet de erwten en bonen af, schep ze door de pasta en voeg een scheut olijfolie, het citroensap, de rasp, de helft van de munt, zout en peper en pecorino toe.
3. Giet er wat van het kookvocht bij als de pasta te droog is. Strooi er de rest van de munt en de geraspte pecorino overheen.
Categorie
Dieetwensen
Diner voor 4 of meer
Gangen
Gelegenheid
Groente recepten
Hoofdgerecht
Hoofdgerechten voor kinderen
Italiaanse recepten
Kaas
Keukens
Kinderrecepten
Lunch recepten
Makkelijke recepten
Meatless Monday
Overdag
Pasta recepten
Recept van de dag
Vegetarische recepten
Wat eten we vandaag?