Recept
Koolviswrap

Ingrediënten
1 persoon
• 120 g koolvisfilet, ontveld en in reepjes van 1 cm gesneden
• 1 tl bloem
• ½ tl paprika- of chilipoeder
• 1 tl olijfolie
• 1 volkorenwrap
• 1–2 el tartaarsaus
• 2–3 slabladeren
• sap van ½ citroen
Bereiding
Schep de koolvisreepjes door de bloem, bestrooi ze met zout, peper en paprika of chilipoeder.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de visreepjes 2–3 minuten tot ze ondoorzichtig zijn; schep ze 1 keer om.
Besmeer de wrap met de tartaarsaus en leg de slabladeren erop.
Rangschik de visreepjes gelijkmatig over het midden van de wrap, knijp er wat citroensap over uit en rol op.
Serveer als lichte lunch of met gebakken aardappeltjes voor een complete maaltijd.
Bijgerecht
Categorie
Gangen
Gezonde recepten voor kinderen
Hoofdgerechten voor kinderen
Kinderrecepten
Koolvis
Lente recepten
Lunch recepten
Lunchgerecht
Makkelijke recepten
Makkelijke recepten voor kinderen
Overdag
Recept van de dag
Seizoen
Snelle recepten
Visrecepten
Voorgerecht
Vrijdag Visdag
Wat eten we vandaag?
Zomerrecepten