Recept
Komkommer-gembersalade
Duik de Aziatische keuken in met deze salade! Alle smaken worden vertegenwoordigd in dit gerecht: zoet, zuur, zout en bitter. Smullen!

Ingrediënten
Voor 4 personen
Bereiding
1. Doe de ui met de mirin en de azijn in een kom en hussel alles door elkaar. Marineer 15 min.
2. Snijd de komkommer in plakjes van ½ cm.
3. Meng de knoflook, gember en sesamolie door de uiringen en roer het mengsel dan door de komkommer. Bestrooi de salade met het sesamzaad.
Wil je meer weten over de verschillende superfoods die in dit recept zitten, zoals broccoli, sesamzaad of doperwten? Bekijk dan hier ons Superfood ABC.
Aziatische en Oosterse recepten
Bijgerecht
Budget recepten
Categorie
Dieetwensen
Gangen
Glutenvrije recepten
Groente recepten
Keukens
Lente recepten
Lunch recepten
Lunchgerecht
Makkelijke recepten
Overdag
Recept van de dag
Salade recepten
Veganistische recepten
Vegetarische recepten
Voorgerecht
Wat eten we vandaag?
Zomerrecepten