Recept
Italiaans brood met basilicum
Dit brood is niet alleen heel lekker, je maakt het zo! Serveer met een tomatensoep en een sneetje boerenbrood. Perfect voor op een doordeweekse dag.

Ingrediënten
• 1 pak broodmix (à 500 g)
• 50 g zongedroogde tomaten, gesneden
• 80 g parmezaan, geraspt
• gescheurde basilicumblaadjes
• roomboter, voor erbij
Bereiding
1 Maak het deeg volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kneed er na het rijzen de overige ingrediënten door.
2 Vorm er een brood van; laat 30 minuten rusten. Bestuif met bloem en bak het brood goudbruin.
3. Laat het brood afkoelen en serveer bij een tomatensoep met brood en boter.
3. Laat het brood afkoelen en serveer bij een tomatensoep met brood en boter.
Bakken
Bakrecepten
Bijgerecht
Borrel recepten
Broodrecepten
Dieetwensen
Diner voor twee recepten
Gangen
Gelegenheid
Italiaanse recepten
Keukens
Lente recepten
Lunch recepten
Lunchgerecht
Makkelijke recepten
Overdag
Picknick recepten
Recept van de dag
Snelle recepten
Vegetarische recepten
Wat eten we vandaag?
Zomerrecepten