Recept
Hotdogs van de BBQ
Net even wat anders dan ‘gewoon’ een worstje op de barbecue. Het deeg dat ik dit keer gebruik, is kant-en-klaar pizzadeeg (à la Danerolles).

Ingrediënten
- 1 rol zacht kant-en-klaar pizzadeeg
- 8 flinke (Frankfurter) worstjes
Bereiding
Je snijdt dunne reepjes en rolt het om de worstjes heen. Hou de hotdogs een minuut of tien boven de barbecue of het kampvuur. Serveer met ketchup, curry of een andere lekkere saus.
Tip: maak de hotdogs klaar smeulende kolen, dan gaart het deeg beter.
Barbecue recepten
Borrel recepten
Borrelhapjes recepten
Brood
Categorie
Diner voor 4 of meer
Gangen
Gelegenheid
Hoofdgerecht
Kinderrecepten
Leuke recepten voor kinderen
Lunch recepten
Lunchgerecht
Makkelijke recepten
Makkelijke recepten voor kinderen
Overdag
Snelle recepten
Varkensvlees
Vlees recepten
Wat eten we vandaag?
Zomerrecepten