Recept
Crostini met boerenkool

Ingrediënten
– 3 handenvol boerenkool of cavolo nero
– 3 tenen knoflook
– 1 ciabatta
– 1 el extra vergine olijfolie
– citroenrasp
Bereiding
Kook 3 handenvol boerenkool of cavolo nero met 3 tenen knoflook gaar. Rooster sneetjes ciabatta, wrijf ze in met een halve teen knoflook en besprenkel met extra vergine olijfolie. Knijp het vocht uit de kool, pureer de knoflook en schep met zout en peper door elkaar.
Leg op het brood en druppel er olijfolie en citroensap over.
Bakken
Bijgerecht
Borrel recepten
Borrelhapjes recepten
Broodrecepten
Brunch recepten
Categorie
Dieetwensen
Gangen
Gelegenheid
Groente recepten
Herfstrecepten
Lunch recepten
Makkelijke recepten
Overdag
Picknick recepten
Recept van de dag
Snelle recepten
Tapas recepten
Vegetarische recepten
Voorgerecht
Wat eten we vandaag?
Winterrecepten