Recept
Choco-kokos-mascarponeglazuur
Met dit recept voor chocoladeglazuur kun je eenvoudig taarten, cupcakes, muffins, cake en koekjes bestrijken. Gebruik daarvoor een paletmes, die je eerst even onde de warme kraan houdt. Droog het mes goed met een theedoek en creëer een prachtig strak glazuur.

Ingrediënten
Voor 450 gram
– 150 g pure chocolade,
– 160 ml kokosroom
– 2 el melk
– 125 g mascarpone
– 2 el poedersuiker
Bereiding
1 Laat de chocolade, kokosroom en melk smelten in een kom op een pan kokendheet water.
2 Laat afkoelen en klop er mascarpone en de poedersuiker door. Smeer op je favo taart, cake, cupcakes of koekjes.
Psst…
Zin in nog meer choco-inspiratie?
Bekijk hier 27 waanzinnige chocoladerecepten
Bakken
Bakrecepten
Bakrecepten voor kinderen
Cake recepten
Categorie
Chocolade
Comfort Food
Comfort Food recepten
Cupcakes recepten
Gangen
Gebak recepten
Gelegenheid
Kinderfeestje recepten
Kinderrecepten
Koekjes recepten
Leuke recepten voor kinderen
Muffins recepten
Nagerecht
Taart recepten
Toetjes & ander zoets
Verjaardag recepten